Bjarne Kristiansen, i Klæbu like utenfor Trondheim, har vært fugleentusiast og oppdretter siden han var 8-9 år gammel, da fikk han sine første fugler, som var noen undulater.
På Buran i Trondheim bodde det en skomaker med lidenskapelig interesse for kanarifugler, bortimot 80-90 stykker hadde han i oppdrett, der var Bjarne bortimot daglig en periode i sine unge år. Det skapte grobunn for det som skulle bli en livsvarig interesse for oppdrett av fugler.
Bjarne har i tur og orden vært innom mange av de tradisjonelle artene av både fasaner og tropiske fugler, som foreksempel gullfasan, diamant og swinhoe.
Det er et flott voliereanlegg Bjarne har bygd i hagen i Klæbu, nå har den erfarne oppdretteren spesialisert seg på tragopaner, og da dreier det seg om temminck tragopan, satyr tragopan og den eksklusive og meget flotte cabot tragopan.

Sjeldne tragopaner til tross: Den dagen jeg blir for stor til å ha undulater slutter jeg med fugler, sier Bjarne.... Det utsagnet slutter vi oss til, en flokk med undulater skaper trivsel og liv i ethvert oppdrettsanlegg.

Aktuell video

Avem

Nettbutikken Avem

Det du trenger til oppdrett