Khao Keow Zoo ligger ca 15 mil øst for Bangkok, nærmere bestemt i provinsen Chonburi. Området er på hele 8 kvadratkilometer, du føler heller du er på safari enn i en dyrepark. En del av dyrene går helt fritt.
Pr. år har dyreparken 650.000 besøkende. Da jeg var der var det utenfor sesongen, og lite folk. For kr.9,- kan du bruke hele dagen i denne flotte dyreparken.
Noen tall:
Dyr : 8,000 stk.
Pattedyr : 916 stk.
Reptiler : 298 stk.
Fugler : 6,804 stk

Ønsker du å dra på nattsafari i parken har man også tilbud til de som vil prøve det. I området ligger to store innsjøer, rundt de beiter store flokker med diverse dyr.
Det jeg så mest fram til var å besøke den store volieren der masse fugler av forskjellige arter lever fritt. For to år siden var jeg her på besøk, og det var en opplevelse å gå rundt på stiene i den enorme volieren og treffe på spennende fugler rundt neste sving. Desverre var den stengt akkurat da jeg var der. Den kan sees utenfra på et av bildene i serien nedenfor.
Det er rimelig å reise omkring i Thailand. Jeg tok taxi fra Bangkok og ut til dyreparken, ca 30 mil tur/retur. Brukte nesten hele dagen på dette. prisen jeg betalte sjåføren ble ca norske kroner 250,-.

Aktuell video

Avem

Nettbutikken Avem

Det du trenger til oppdrett